onsdag 23 november 2011

Magen...

Efter hårda påtryckningar från syster Johanna kommer här...

...bilder på magen!


Här var bullen ungefär tre-fyra dagar gammal. Ingen anade att den var där, allra minst jag.

Nu, några månader senare, ser magen ut såhär! Naveln börjar ploppa ut, lite läskigt. 

5 kommentarer:

  1. ÅÅÅHHH VAD FINT!!! Du kommer vara den snyggaste gravida kvinnan någonsin! Och tänk att det bor en liten mini-emma och lorre där inne.. Nu längtar jag om möjligt ännu mer till jul och när jag får träffa ER!! Har du känt några tecken där innifrån ännu, sparkar eller liknande?

    SvaraRadera
  2. Visst är det ganska otroligt att det bor en liten minimänniska där inne?! Längtar också till jul och till att träffa alla!!

    Nope, inga direkta tecken där innifrån än...eller, ibland när jag ligger ner känns det som att en mobiltelefon vibrerar inne i magen eller typ bubblor som spricker, misstänker att det är bebisen som rör sig men det är lite svårt att veta säkert än :) Tror den måste bli lite större och starkare innan den kan kicka så att det känns ordentligt :)

    SvaraRadera
  3. HOLY MOLY!!!! Den är ju stor :D
    Och så fin!! Så svårt att förstå att det är en MÄNNISKA där inne (om det nu inte är en mobiltelefon du råkat svälja ner) ... helt sjukt!

    Och bra med förklaringen på månaderna tidigare, fattar fortfarande inte allt haha men det blev lite klarare i alla fall. Men guuuuuuud vad kul det här är :D:D:D

    SvaraRadera
  4. Okej asså.... Om du har fått statistik på bloggen som skjutit i höjden så är det bara jag som har kollat på dessa bilder ca tre miljoner gånger. DET GÅR INTE ATT FÖRSTÅ! Det är en liten människa där inne. En mini lorremma (ni borde döpa den till det)..

    Jag är helt fascinerad. Tror jag måste se det irl innan jag vågar tro på det haha

    SvaraRadera
  5. Haha jag kan inte heller fatta att det är en människa där inne :) Undrar när jag ska förstå det? En lorremma :) Undrar hur den kommer se ut? Lorenzo är säker på att den får hans ögonbryn, jag hoppas i alla fall att den slipper det om det blir en tjej...annars får moster Ylva ett tufft jobb haha :P

    Inte så länge kvar tills ni får se magen irl! :) Och fortsätter den växa i den här takten kommer den vara gigantisk...

    SvaraRadera