måndag 29 oktober 2012

Soffor och skorpioner

Vi köpte förresten soffor igår! Två stycken plus en fotpall, till vårt gigantiska vardagsrum. Det blev en röd färg, hoppas hoppas hoppas att den passar bra för jag är liiiite tveksam. Det var så dåligt ljus på affären så det var svårt att se exakt hur färgen ser ut på den lilla provlappen. Håller tummarna. Men åh vad jag längtar tills sofforna kommer (någon gång strax innan jul tror jag), ser fram emot att sitta och mysa framför en brasa i den öppna spisen! Nu ska jag börja leta lite trä och snickra ihop ett bord att ha bakom en av sofforna, och möjligtvis ta mig till en marmorspecialist för att kapa till den stora marmorskivan vi hade till skrivbord i lägenheten och producera ett soffbord av den. Eller så köper vi ett soffbord...vi får se hur långt mina snickarkunskaper räcker.

Och apropå rubriken...vi har hittat två skorpioner här inne i huset de senaste dagarna. INTE KUL. De är inte farliga egentligen, typ som getingar, men jag är lite orolig för att Alice ska bli stucken om hon leker på golvet. Så nu kör jag skorpionspaning innan jag lägger ner henne!


 

1 kommentar:

  1. Spännande på helt olika sätt, sofforna på sitt sätt och skorpionerna på sitt sätt - Sofforna får gärna komma till jul och skorpionerna får gärna vara borta. Låter släckert med röd ton - det passar säkert!!
    Kram pa

    SvaraRadera