torsdag 14 april 2011

Trodde aldrig jag skulle säga det här...

...men fy tusan vad skönt det är att det är dåligt väder. Äntligen kan jag sitta inne och plugga utan att få ångest över att jag missar en massa skön tid i solen! Dessutom visade sig "a History of Sufism in India" vara ganska underhållande på sina ställen - den berättar en massa roliga anekdoter om heliga män som i åratal irrade omkring nakna i extas, eller om lärjungar som åt upp tygstycken deras mästare tuggat på, och om en viss meditationsexpert som bara andades fyra gånger på ett dygn. Ganska kul läsning med andra ord.

Och guuuud vad jag vill sätta igång och bygga på huset nu. Att det ska ta sån tid att fixa alla tillstånd? Italiensk byråkrati deluxe. Tur att man har sin egna lilla mafia som man kan aktivera för att skynda på allt (haha. I form av bekanta lite här och där alltså, inget kriminellt...men det är verkligen enda sättet att få något gjort här)!

På lördag ska vi förresten på inredningsmässa i Milano och spana på golv och kök. (Har liiite ångest över vad det kommer kosta att lägga golv i ett hus som är nästan 400 kvadratmeter. Kanske råa betonggolv inte är så dåligt ändå?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar