tisdag 22 juni 2010

What the...?

Någon eller något vill mig illa... Som om det inte vore nog med allt byråkratiskt strul har nu lamporna i badrummet bestämt sig för att de inte vill släckas när man trycker på strömbrytaren(för andra gången på typ två veckor trots att vi fått dem fixade sen första gången det hände...). OCH varmvattenberedaren har dött! Det jag allra mest längtade efter när jag kom hem igår kväll efter världens värsta dag var att ta en varm dusch, så jag klädde av mig och ställde mig i duschen, slog på vattnet...som aldrig blev varmt.

Herregud.


Anyway, jag har ju glömt att skriva om bröllopet vi var på i helgen! Det var hur fint som helst, i en liten kyrka utanför Lucca - och sen blev det bröllopsmiddag i en gammal italiensk villa. Lite otur med vädret, det spöregnade så de fick omorganisera allt i sista sekunden (vi skulle ha ätit utomhus), men det blev jättebra ändå. (Trots att det bara fanns 140 sittplatser och vi var 190 gäster...vi trängde ihop oss och efter ett par glas vin var alla hur nöjda som helst ändå)! Jag höll på att spricka av all mat. Förrättsbuffé, ravioli, två sorters risotto, gnocchi, kött med pistagenötter och sallad, sorbet i grappa och tårta, chokladdoppade jordgubbar och annat gott...









Dagen efter gick vi på promenad i Lucca innan det var dags att proppa i sig mer mat, för att sedan åka tillbaks till Pavia.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar