lördag 3 december 2011

Friday

Fy faaaaaan vad jag hatar att vara förkyld. Och att vara gravid och förkyld är värre än värst, för jag får ju inte ta några mediciner. Inte ens nässpray?! Bara panodil och saltvattenspray för näsan, men det kommer man inte långt med. Anyway, var och tog lite blod- och urinprover i morse. Det är lite lustigt att lämna urinprov här i Italien, för man får inte kissa i en burk på laboratoriet där man tar blodprovet, utan man måste kissa i en burk hemma och sen ta med sig den dit. Tycker alltid det känns lite skumt att gå omkring med en burk kiss i väskan.

Förresten så ringde Lorenzo nyss efter att han varit och kollat läget med vårt hus. Alla byggställningar runt huset är nu borta och isoleringen är täckt, målad och klar! Yey! Ska bli spännande att se hur det ser ut. Borde få fönsterluckor snart också. I ett förvirrat ögonblick valde vi ljust blå fönsterluckor? Lite konstigt. Vi hade ju egentligen tänkt oss gröna...får se hur det här kommer se ut!

2 kommentarer:

  1. Hej, du kan visst ta nässpray - ingen fara alls!!! Man måste ju kunna andas även om man har en bebis i magen. Kram från mor (som själv tog en väldig massa nässprej, hade annars blivit galen av nästäppa)

    SvaraRadera
  2. Jaha mamma så det är därför vi blev som vi är alla dina döttrar... Du var hög på nässpray under hela graviditeten ;) Men det borde väl inte va så farligt i väldigt små mänger? Eller är italienska nässprayer annorlunda än svenska? :p

    SvaraRadera