måndag 4 oktober 2010

Hus, hus, hus.

Jobbigt - vi hittade typ det perfekta huset igår, men eftersom det var det första hus vi såg känns det som att vi inte kan köpa det - måste ju se oss omkring lite mer först! Hur som helst så ligger det uppe på en kulle med utsikt över en gammal kyrka och åt andra hållet ser man hela vägen till Alperna. Stor trädgård och 12000 kvadratmeter skog (som man kan rensa i och utvidga trädgården), JÄTTEFINT hus - nyrenoverat (vilket vi inte hade tänkt oss, men det var renoverat exakt så som vi skulle vilja renovera ett hus), väldigt ljust och fint med mycket öppna ytor. Det enda som saknades var en bastu haha... 650.000 euro, men ingen har visat sig intresserad av att köpa det under de 10 månader det har varit till salu (det är inte så många som vill bo på landet på "heltid", de flesta letar bara sommarhus där!) så mäklaren var rätt säker på att man kunde få det ganska så mycket billigare.

Nu får vi bara hoppas på att ingen går och köper det medan vi letar vidare så att vi kan köpa det om vi inte hittar något annat de närmaste månaderna! Vi är ju renoveringssugna så det vore ju kul med något orenoverat. We'll see!

Såg två andra hus också men ett hade världens sämsta läge och det andra var fint men pyttelitet.

Idag ösregnar det, ska städa lite hemma. Imorgon börjar lektionerna (äntligen), och ikväll ska jag till universitetet för att lyssna på Roberto Saviano (han som skrev Gomorra) som föreläser om mafian. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar