lördag 9 oktober 2010

Det perfekta huset...

...det hittade vi idag. Det slår det förra vi såg med hästlängder!



Uppe på en kulle, i utkanten av en liten by, med utsikt över vinodlingar och fält. Lagom stor trädgård, och så huset. HUSET. Ett jättegammalt stenhus som någon (galning) fått för sig att börja renovera men lämnat det halvvägs: vilket innebär att det är helt perfekt för oss. Hela utsidan är klar, alla ihoprasade väggar är fixade, taket är i toppskick, fönster är isatta - men insidan är helt tom - det finns inte en enda skiljevägg, vilket ju ger utrymme för ens egna kreativitet! Två våningar plus en källare. Dessutom finns det i bottenvåningen en liten minilägenhet med kök och badrum som skulle kunna fungera som bostad under renoveringstiden - och sen som gästboende. Stort garage på tomten också.

Detta skulle bli utsikten från vardagsrummet:

Inte illa, right?

Ska kolla på några fler hus nästa helg i alla fall, för att ha lite koll på vad som finns. Såg tre andra hus idag också, men två var jättemörka och ganska risiga medan det tredje var alldeles, alldeles för stort. Räknade inte rummen men jag skulle tippa på minst 20! (Dessutom behövde det huset en grundlig renovering, det fanns sprickor både i väggar och golv. Någon som känner för ett 10-årsprojekt?)

Nu ska jag duscha, tror vi ska iväg och bowla ikväll. Imorgon ska vi fira Stefano som fyller år, det blir överraskningsfest i Milano (veckans andra överraskningsfest i Milano by the way, lite udda...)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar