torsdag 23 maj 2013

Zero ispirazione

Nä, blogginspon är inte på topp. Min hjärna går på högvarv just nu för att fundera ut hur jag ska kunna tjäna lite pengar i framtiden. Har kommit in på en master i Gender Studies på Linköpings Universitet och det känns SÅ bra. Jobba för att förbättra jämställdheten i Italien? Ja tack. Utbildningen verkar dessutom vara väldigt inriktad på att hjälpa en att hitta en konkret roll i arbetslivet, exempelvis som lärare, forskare eller journalist - inte bara teorier på teorier alltså.

Men, två års studier till, utan studiemedel. Inte det bästa för vår ekonomi. Så jag har en del projekt på gång. Det tidigare nämnda projektet i Genova till exempel. Och vår lilla lägenhet här hemma ska få sig en uppfräschning så att den kan hyras ut.

Alice har nu gått nästan två veckor på sin lilla förskola, och hon älskar det! Hon är där från kvart i nio ungefär tills efter lunch, kring 13, då jag hämtar henne och så åker vi hem och vilar. Det känns som att hon blivit jättestor sen hon började där, hon lär sig så mycket saker! Äta med gaffel till exempel? Och att säga en massa nya ord? Hur bra som helst är det i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar