torsdag 22 september 2011

The project


Taket på den vänstra sidan har äntligen blivit klart, och vi har fått en byggställning runt resten av huset!

Vår fina trappa. Den ska kläs i någon slags sten.

Här förbereds det för våra gigantiska vardagsrumsfönster!

Och här ska det också in fönsterglas... och så ska den öppna spisen byggas upp och in i väggen. Den ska ha en kant i mörk sten.

Här har vi fått väggar!
Det känns verkligen skönt att det händer saker, det går fort framåt när det väl sätter igång. Är helt snurrig i huvudet efter att ha varit här nästan hela dagen med arkitekten och hennes assistent, byggmästaren, ingenjören som är säkerhetsansvarig (alla mobbar honom för att han är så överdrivet försiktig, typ: "jamen vi måste ju fästa taket med en massa extra säkerhetsanordningar, tänk om det kommer en tornado?" I like him), de som bygger fönstren, elektrikern och mitt i alltihop kom de som bygger den öppna spisen också. ALLA pratar i mun på varandra, det är ett under att alla faktiskt verkade ha någorlunda koll på vad som ska göras när det var slut på mötet. Italian style.

4 kommentarer:

  1. Dete så länge var ju inte så länge sedan vi var ner - men när man ser bilderna blir man ju ressugen igen, men man får hålla till godo med bilder - så fortsätt publicera för oss här långt upp i norr OCH naturligtvis GRATTIS till målgång för tentor!!
    Pa

    SvaraRadera
  2. WOW det ser jätte fint ut!!! Kommer bli superbra ju!

    SvaraRadera
  3. Halloj! Jag tänkte bara skriva en liten kommentar, så att du ser att det är jag som är den där siffran i din statistik. Kanske roligt att se ansiktet bakom dom! :) & sen vill jag bara säga att du har en sjukt fin blogg! :D Puss & Kram! :D

    SvaraRadera
  4. Mashallah ;)
    otroligt fint projekt, och härlig utsikt, hoppas ni fyller huset med glädje och barn, som vi önskar alltid i arabisk kultur :)

    SvaraRadera