söndag 25 oktober 2009

Söndag kväll

Det är ganska skönt med söndagkvällar när man inte har lektion förrän klockan 2 nästa dag...
Jag kom hem för någon timme sedan efter en jättehärlig helg; vi har vandrat i Liguriens berg, bott och ätit supergod mat på en agriturismo för att sedan idag åka hem till Chiara och resten av familjen Albani i Ceparana för att äta en enorm söndagslunch. Värmen har tillfälligt kommit tillbaks också, 22 grader och solsken idag - skönt!
Agriturismen var verkligen mysig, ett litet hus uppe bland de gröna kullarna ovanför Calice al Cornoviglio. Vårt rum hade trästockar i taket och utsikt över bergen, och måltiderna intogs i den mysiga vinkällaren vid ett långbord tillsammans med de andra 4 gästerna och ägarna själva, som både var utmärkta kockar och hur trevliga som helst. Ett av de bättre sätten man kan tillbringa en helg på enligt mig!

Nu är jag ganska trött (konstigt hur en helg fylld med avslappnande aktiviteter kan göra en så trött!), ska duscha och sedan krypa i säng (naturligtvis utrustad med öronproppar för att slippa vakna då min lägenhetskamrat kraschar in i lägenheten som ett bombnedslag runt 1-tiden).

Buonanotte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar