onsdag 27 juni 2012

Utvecklingssprång

Guuuud vad det är varmt. 28 grader inomhus är inte okej. Det blir inte bättre av att Alice bara vill sitta i selen heller...hon är inne i en grym gnällperiod just nu. Till och med selen gnäller hon i nu, det har inte hänt förut...men hon brukar somna efter en halvtimme eller så i alla fall så jag bär och bär och bär. Det är tydligen vanligt med en gnällperiod runt 8 veckor, då bebisarna genomgår ett språng i utvecklingen - så det är väl bara att stå ut ett tag till antar jag.

Räknar typ ner timmarna tills vi ska åka till Sverige nu! Ska bli så skönt. Hoppas bara att Alice inte gnäller allt för mycket på planet...tycker redan lite synd om de andra passagerarna. Och det ska bli spännande att se hur tusan vi ska lyckas pussla in bagage + vagn i bilen då bagageutrymmet inte är det största som finns direkt...det är svårt att få in bara vagnen, så två resväskor på det kan bli lite knepigt. I värsta fall kanske vi får spänna fast vagnen bakom bilen och använda den som ett släp..?

1 kommentar:

  1. så det är vanligt med gnäll runt 8 veckor? My blir 8 veckor imon och är sällan nöjd när hon är vaken. ska helst bara bli buren och buren och buren. UNDERHÅLL MIG! typ. =/
    skönt att veta att det gnälls även på andra håll ;) och du kan veta att det gnälls även när det inte är varmt =)

    sv: har hittat en manuell avent på ebay för en spottstyvel..skulle jag inte va nöjd så är det inte 500-700 kr i sjön iaf =)

    SvaraRadera