tisdag 12 juni 2012

Time flies

Hej hopp, här flyger dagarna förbi med ilfart. Är nu igen all alone med lillplutten på dagarna och jag måste säga att gårdagen gick över förväntan...och så även de  två senaste nätterna (inatt åt hon vid 22.30, vaknade 4 för att äta och sov sen till halv nio...). Börjar starkt misstänka att orsaken till att hon krånglade så himla mycket förra veckan var att hon ville mysa med mormor på morgonen och alltså försökte irritera oss så pass mycket att vi bara ville lämna över henne till mormor så snart som möjligt. Nu när inte mormor är här längre är det ju ingen idé att krångla, så då kan man ju lika gärna sova...eller?

Dagens program är att inhandla formar för att baka mandelformar inför söndag då hela Lorenzos släkt ska komma hit och fika. Mandelformar med vaniljkräm och bär, gräddtårtor och chokladbiskvier (som redan står klara i frysen, tack och lov!) är planen. När jag ska få tid till att baka är ett mysterium, men det löser sig säkert. Hade tänkt hinna med en promenad idag också men vädret är skiiiit (kallt, blåsigt och regnskurarna dyker upp när man minst anar det) så det får nog vänta. 

1 kommentar:

  1. sv: ja, isåfall är bärsjalen oxå preppad med sömnmedel. Samma sak där. Somnar inom 15 sek. Men den är ju lagom kul att knyta på sig mitt i natten. Än har vi inte kommit till det. Det räcker att vagga henne i famnen så somnar hon. Men då måste man ju ställa sig upp = jobbigt kl 3 på natten. =D

    Åh, chokladbiskvier. Hembakat? Är det svårt? Typ det enda jag väljer när man är på kondis.

    SvaraRadera