fredag 8 juli 2011

Semester (nästan)

Klar med tentorna för denna sommar. En endaste liten ynklig tenta har jag kvar att göra i september, sen är det bara uppsats och examen som väntar. Firade tenta-slutet med en spontanresa till havet igår med ett härligt gäng från skolan. Underbar dag. Sol sol sol och vind (hej solbränna), och jättehöga vågor som vi lekte i (jag tror aldrig man blir för gammal för att leka i vågorna) i flera timmar.

Nu har jag alltså nästan semester. Måste skriva på uppsatsen bara, men det räknas nästan inte för det är faktiskt roligt, till skillnad från tentapluggandet! Idag ska jag kolla in sommarrean på Zara i Montebello och tvätta bilen. That's it. Imorgon är det möhippa för Elisa!

Här hemma går äntligen saker och ting framåt. Vi har fått alla tillstånd vi behöver och nu har de börjat lägga isolering på taket. Vi bor verkligen på en byggarbetsplats nu - ska visa bilder någon dag. Ska iväg och välja parkettgolv och fönster i början av nästa vecka också, det känns lite mer spännande än att välja isolering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar